Asbestsanering

Asbest wordt vaak in één adem genoemd met de term 'levensgevaarlijk'.

Als één van de eerste deskundig asbestverwijderaars van Nederland gaat Meuva uiteraard veilig en zorgvuldig met de stof asbest om. Het SC-530 certificaat toont aan dat er aan alle strenge eisen wordt voldaan om asbest te saneren. Daarnaast zijn alle medewerkers die op asbestgerelateerde projecten worden ingezet individueel DTA (Deskundig Toezichthouder Asbest) of DAV (Deskundig Asbestverwijderaar) gecertificeerd.

Optimaal gecertificeerd, maar waarin onderscheidt Meuva zich?
Meuva heeft waarschijnlijk de grootste asbestvloot van Nederland! Met tal van DTA'ers en DAV'ers kunnen we de meest omvangrijke projecten aan. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de (petro)chemie en industrie, waarbij o.a. complexe installaties, ketelhuizen en energiecentrales geen enkel obstakel vormen om asbest op professionele wijze te saneren. Daarbij zijn de medewerkers multidisciplinair opgeleid en dus breed inzetbaar (met opleidingen als Veilig verplaatsen van lasten en Veilig werken in besloten ruimten).

Innovatief
Een in eigen beheer ontwikkelde innovatie, de Verpakkingsunit, stelt ons in staat om flexibiliteit en veiligheid naar een nog hoger plan te tillen. Deze enorme trailer kan de gehele verwerking van asbesthoudend materiaal volgens de SC-530 normering op de projectlocatie laten plaatsvinden, waarbij een groot deel van het handwerk wordt geautomatiseerd. Voor de precieze werking van de Verpakkingsunit klikt u hier.

Meer informatie over asbest?
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/asbest

SC-530
Kiwa 18001 logo
Kiwa 9001 logo
Kiwa 14001 logo
Kiwa Petrochemie logo
SVMS 007 logo
Keurmerk bodembeheer
Niwo logo
Sir logo