Demontage

"Demonteren zit in de genen". Demontage is de primaire activiteit waar Meuva ooit mee begonnen is. Veel van het vroegere handwerk is vanwege de efficiƫntie echter vervangen door hydraulisch aangedreven kranen met staalscharen, sorteergrijpers en hakhamers.

Een mix van ervaring, expertise en een uitstekende veiligheidsreputatie zorgt ervoor dat Meuva de perfecte speler is in complexe (petro)chemische projecten.

  • Werken tussen hogedruksgasleidingen?
  • Werken tussen live operationele stoomturbines?
  • Trillingvrij demonteren?
  • Innovatieve oplossingen voor de meest complexe situaties?


Meuva is uw ideale partner.

Deskundig
Sinds de oprichting in 1966 is Meuva werkzaam geweest aan diverse bouwwerken door Nederland en daarbuiten. Het in bezit zijnde SVMS-007 certificaat toont de deskundigheid op het gebied van demontage.

Breed georiƫnteerd
Ondanks de focus op (petro)chemie en industrie, Meuva is huisaannemer op diverse raffinaderijen, is er veel diversiteit in activiteiten. Meuva werkt daarom ook met een enorme diversiteit aan machines: Van kleine graafmachines en elektrisch aandreven robots tot massale kranen van 70.000 kg.

Innovatief
Stilstand is achteruitgang, zelfs in de demontagewereld. In 2016 heeft Meuva een op afstand bestuurbare ATEX-/EX-kraan gebouwd die speciaal ontwikkeld is voor moeilijk bereikbaar en explosiegevaarlijk gebied, zoals in tanks. Voor de precieze werking van deze machine, klikt u hier.

Niet alleen op het gebied van machines laat Meuva zijn innovatieve kant zien, ook door de toegepaste technieken. Voor een typisch voorbeeld als het demontageproject van 4 stoomketels op het terrein van Shell Pernis klikt u hier.

SC-530
Kiwa 18001 logo
Kiwa 9001 logo
Kiwa 14001 logo
Kiwa Petrochemie logo
SVMS 007 logo
Keurmerk bodembeheer
Niwo logo
Sir logo