Nieuws

Bekijk de laatste nieuwsberichten

11 08

Nieuwste zuigwagen 2017

Vandaag afgeleverd, de Mercedes Benz Arocs 3751 / RSP ESE 6!
Deze 2e nieuwe zuigwagen van 2017 is nog net iets groter dan de eerder geleverde MAN TGS / RSP ESE 6 RD.
Samen staan ze klaar voor u klaar om alle werkzaamheden op het gebied van zuigtechniek voor u aan te pakken.

De voordelen van de zuigtechniek van Meuva?

 • Graafschade wordt voorkomen.
 • Er ontstaat ruimtewinst op de werkplek.
 • Ze zijn toepasbaar in moeilijk bereikbare locaties.
 • Ze kunnen sterk vervuilde grond / gevaarlijke stoffen verwerken.
 • Soms lijkt het gebruik van zuigwagens niet de goedkoopste methode, maar is dat door de efficiency in veel gevallen wél.

  Neem voor meer informatie contact met ons op:
  Tel: +31 (0)10 - 495 06 02
  E-mail: info@meuvabv.nl

  Lees meer
  27 02

  Meuva is een MVK'er rijker

  Deskundig en betrokken personeel is een belangrijk onderdeel in de missie die Meuva naleeft. In het streven naar optimale prestaties zijn opleidingen en cursussen onvermijdelijk. In dat kader wordt veel geïnvesteerd en dus mag dit ook weleens worden belicht. Eén van onze HSEQ-medewerkers, Merlijn den Ouden, heeft afgelopen week zijn MVK-diploma (Middelbaar Veiligheidskundige) behaald. Het onderdeel veiligheid wordt hiermee naar een nog hoger plan getild.
  Felicitaties voor Merlijn met deze fantastische prestatie!

  Lees meer
  06 02

  Sponsornieuws: Jeroen Kampschreur bekroond tot drievoudig wereldkampioen

  Jeroen Kampschreur, inmiddels aan de wereldtop van het paraskiën en gesponsord door een trots Meuva, werd in het Italiaanse Tarvisio bekroond tot drievoudig wereldkampioen.

  Al eerder berichtten we dat Jeroen in St. Moritz zijn eerste gouden medaille wist te bemachtigen.
  In het Italiaanse Tarvisio heeft hij deze prestatie op waanzinnige wijze overtroffen door drievoudig wereldkampioen te worden. Op zowel de supercombinatie als de slalom wist hij de concurrentie achter zich te houden en twee gouden plakken binnen te slepen. Opmerkelijk, omdat hij enkele dagen voor de wedstrijden nog last had van griep.

  Naast een fantastische prestatie was dit ook een perfect moment voor zijn prestatie. Volgend jaar starten de Paralympics 2018 in Pyeongchang, waarvoor hij zijn ticket al bemachtigd heeft. In de aanloop naar dat evenement was dit natuurlijk een prima voorbereiding.

  We wensen Jeroen veel succes met de komende wedstrijden, op naar de Paralympics!

  Lees meer
  13 01

  Sponsornieuws: Topprestatie Jeroen Kampschreur

  Jeroen Kampschreur, de pas 17-jarige door Meuva gesponsorde zitskiër, heeft zijn eerste World Cup-overwinning behaald.

  In zijn tweede World Cup-seizoen behaalde Jeroen eerder al een mooie 3e plaats in Kühtai op de slalom en een 6e plaats in St. Moritz op de reuzenslalom. In datzelfde St. Moritz zorgde Jeroen voor een spectaculaire primeur door zijn eerste World Cup-overwinning te behalen op de slalom. Een mooie ervaring om op voort te borduren. We wensen Jeroen dan ook veel succes bij alle aankomende races.

  Kijk voor meer informatie ook op www.jeroenunlimited.com.

  Lees meer
  03 11

  Meuva breidt verder uit in de asbest- en demontagemarkt

  Persbericht
  3 november 2016

  Meuva breidt verder uit in de asbest- en demontagemarkt

  Berkel en Rodenrijs – Op 3 november 2016 heeft Meuva getekend voor de overname van Sloopwerken Lekkerkerker Rotterdam. Het betreft hier het volledige machinepark en de sloop- en asbestafdelingen.

  Meuva heeft de afgelopen periode niet ‘stilgezeten’. Zo is er een samenwerkingsverband opgezet met steigerbouwer PBC en zijn ook Schotte en Asbest & Combi Services overgenomen. Met laatstgenoemde zijn nieuwe markten aangeboord, zoals de maritieme sector en de vastgoedmarkt.

  Mels Jongeneel, CEO van Meuva, is enthousiast over de uitbreiding: “Naast een fikse uitbreiding van het machinepark, versterken we het team met een aantal ervaren personeelsleden. Hiermee kunnen we onze dienstverleningsprocessen verder verbeteren en bestaande markten verder uitbouwen, zowel binnen als buiten Nederland.”

  Hans Stockmann en Jan Albert Ottevanger, directie van Lekkerkerker Rotterdam, zijn zeer verheugd met de transactie: “Bij Meuva hebben de gecombineerde sloopbedrijven van Lekkerkerker en Schotte voldoende slagkracht in een groeiende onderneming met grote aansprekende klanten. Lekkerkerker Rotterdam gaat zich volledig richten op de verdere ontwikkeling van haar verhuuractiviteiten in binnen- en buitenland, met name op het gebied van rijplaten, draglineschotten en bouwhekken.”

  Meuva is actief in de (petro)chemische en industriële markt met specialismen in asbestsanering, grondsanering, demontage en zuigtechniek.

  Einde persbericht. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mels Jongeneel, Meuva, tel: +31(0)10 495 06 02 of e-mail: m.jongeneel@meuva.nl.

  Lees meer
  17 08

  Meuva is sponsor van topskiër Jeroen Kampschreur

  Meuva is sponsor geworden van Jeroen Kampschreur, zitskiër van wereldformaat. Jeroen heeft een lichamelijke beperking, maar laat zich daardoor absoluut niet uit het veld slaan. Met inmiddels meerdere World Cup medailles is hij in de race om naar de Paralympische Spelen te gaan. Ook al doen Meuva en Jeroen iets compleet verschillends, het streven om de beste te willen zijn delen ze.

  Kijk voor meer informatie over de activiteiten van Jeroen op zijn website: www.jeroenunlimited.com.

  Lees meer
  17 08

  Een eigen veiligheidsstand op Shell Pernis stand at Shell Pernis

  Meuva heeft een eigen veiligheidsstand opgezet in het Safety Centre van Shell Pernis. Medewerkers die op het terrein van Shell Pernis werkzaamheden gaan verrichten dienen op de hoogte te zijn van alle veiligheidsrisico’s. In het Safety Centre, het permanente trainingscentrum over veiligheid, worden verschillende onderwerpen toegelicht om medewerkers op de hoogte te stellen van de risico’s op het terrein. De stand van Meuva is geënt op de risico’s van asbest.

  Lees meer
  SC-530
  Kiwa 18001 logo
  Kiwa 9001 logo
  Kiwa 14001 logo
  Kiwa Petrochemie logo
  SVMS 007 logo
  Keurmerk bodembeheer
  Niwo logo
  Sir logo