Deskundig & Innovatief

Meuva is gespecialiseerd en gecertificeerd in (petro-)chemische en industriële werkzaamheden. Van energiecentrales, industriële ketelhuizen en raffinaderijen tot kleine specialistische werkzaamheden als verwijdering van pakkingen. We investeren in technologie en innovatie om opdrachtgevers volledig te kunnen ontzorgen.

Veiligheid

Gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit zitten in het DNA van Meuva. Wij streven naar een incidentvrije werkomgeving, iedere dag en overal.

Ontzorgen

We ontzorgen opdrachtgevers van A tot Z. In het voortraject en ook door alles onder één dak te bieden. Klanten hebben één duidelijk aanspreekpunt.

Verantwoord ondernemen

Alles wat wij doen, doen wij heel bewust en met oog voor mens, maatschappij en milieu. We nemen onze verantwoordelijkheid richting de toekomst.

Daadkracht

We gaan complexe projecten niet uit de weg, integendeel. We zoeken graag met u naar innovatieve en veilige methodes om het werk zo efficiënt mogelijk in te richten.

OVER ONS BEDRIJF

Vijftig jaar geleden, op 14 maart 1966, werd de basis gelegd voor Meuva. De heer Meurs en mevrouw Val voegden hun namen samen en creëerden de naam die tot op de dag van vandaag in gebruik is. Meuva begon als uitzendbureau voor technisch personeel in de industrie. Sinds 1998 richt Meuva zich vooral op asbestverwijdering- en sloopprojecten voor grote industriële opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande asbest- en demontagebedrijven van het land, gespecialiseerd in asbestverwijdering, bodemsanering, demontage en vacuümtechniek.

MEUVA IN BEELD

Bij Meuva werken we aan spectaculaire projecten. Dat levert mooie beelden op. Daarnaast zetten we graag innovatieve werkwijzen in om een project zo veilig en efficiënt mogelijk in te richten.