Services

Meuva ontzorgt opdrachtgevers op het gebied van asbestsanering, bodemsanering, demontage en zuigtechniek. Dat doen we deskundig, innovatief en betrokken. Ons doel is om onze diensten continu en blijvend te verbeteren. Zo blijft Meuva een waardevolle industriële dienstverlener op gebied van asbest, demontage en bodemkwaliteit in Nederland en daarbuiten.

Banque de matières premières

Banque de matières premières

Met wat je sloopt, kun je weer bouwen. Dáár draait het om bij duurzaam ondernemen. Meuva heeft hoogwaardig hergebruik van sloop- en restmateriaal tot haar missie gemaakt. Die materialen vormen samen onze grondstoffenbank. En niet zonder resultaat, want inmiddels lopen we daarmee in Nederland ver voorop. Duurzaam en innovatief!

Désamiantage

Désamiantage

Asbest wordt vaak in één adem genoemd met de term 'schadelijk'. Wij gaan veilig en zorgvuldig met asbest om. Meuva was een van de eerste deskundige asbest saneerders van Nederland. Het Procescertificaat Asbestverwijdering laat zien dat wij voldoen aan alle eisen rond sanering van asbest.

Démantèlement

Démantèlement

Door de loop van de jaren is demontage en onze core business geworden. Onze mix van ervaring, expertise en een uitstekende veiligheidsreputatie zorgen ervoor dat wij de ideale partner zijn voor in complexe (petro-)chemische projecten.

Assainissement des sols

Assainissement des sols

Meuva is gecertificeerd volgens de beoordelingsrichtlijn SIKB 7000. We gaan met het juiste personeel en materieel aan de slag om bodemgezondheidsrisico's weg te nemen.

Technique d’aspiration

Technique d’aspiration

Traditioneel handgraafwerk is in veel gevallen geen oplossing. Het neemt teveel tijd in beslag, het is inefficiënt en in veel gevallen niet meer toegestaan binnen de huidige Arbowetgeving. Dit zijn de voordelen van het toepassen van zuigtechniek.