Onze diensten

Onze diensten

Meuva ontzorgt opdrachtgevers op het gebied van asbestsanering, demontage, bodemsanering en (water)snij- en zuigtechniek. Dat doen we deskundig, innovatief en betrokken. Van het slopen van energiecentrales, industriële ketelhuizen en raffinaderijen tot kleine specialistische werk- zaamheden. We verbeteren onze diensten continu met als resultaat dat we onze opdrachtgevers de hoogste kwaliteit en veiligheid kunnen bieden op gebied van asbest, demontage en bodemkwaliteit in Nederland en daarbuiten.

Demontage

Demontage

Door de loop van de jaren is demontage onze core business geworden. Door een mix van ervaring, expertise en een uitstekende veiligheidsreputatie zorgen we ervoor dat Meuva de ideale partner is voor complexe (petro-)chemische demontageprojecten.

Asbest saneren

Asbest saneren

Asbest wordt vaak in één adem genoemd met de term 'schadelijk'. Meuva was een van de eerste deskundige asbest saneerders van Nederland. Wij gaan veilig en zorgvuldig met asbest om. Het Procescertificaat Asbestverwijdering laat zien dat wij voldoen aan alle eisen rond sanering van asbest.

Bodem saneren

Bodem saneren

Meuva is gecertificeerd volgens de beoordelingsrichtlijn SIKB 7000. We gaan met het juiste personeel en materieel aan de slag om bodemgezondheidsrisico's weg te nemen.

Zuigtechniek

Zuigtechniek

Traditioneel handgraafwerk is in veel gevallen geen oplossing. Graven met een schep is inefficiënt, in veel gevallen niet meer toegestaan binnen de huidige Arbowetgeving en gevaarlijk op plaatsen waar zich veel bekabeling/ leidingen in de grond bevinden. Zuigtechniek biedt hiervoor dé uitkomst. Bekijk de voordelen van het toepassen van zuigtechniek.

Grondstoffen bank

Grondstoffen bank

Met wat je sloopt, kun je weer bouwen. Dáár draait het om bij duurzaam ondernemen. Meuva heeft hoogwaardig hergebruik van sloop- en restmateriaal onderdeel van haar missie gemaakt. Alle vrijkomende materialen die geschikt zijn voor hergebruik vormen samen onze grondstoffenbank. En niet zonder resultaat, want in Nederland zijn wij voorloper op het gebied van duurzaamheid en innovatie!