Duurzaam

Duurzaam ondernemen is verankerd in ons dagelijks denken en doen. Dat wat wij doen, doen wij bewust en met oog voor mens, maatschappij en milieu.

Meuva kiest bewust voor duurzaam ondernemen. Daarmee nemen wij de verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Binnen onze mogelijkheden dragen wij bij aan een gezonde balans tussen People, Planet en Profit. Daarnaast richten wij ons ook op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu.

Duurzaam ondernemen is een proces en geen eindbestemming. De doelen die wij nastreven, veranderen door de tijd en met elke bedrijfsbeslissing. Meuva zoekt steeds weer naar haalbare stappen om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven en onze bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. Samen met anderen. Nu en in de toekomst. Dat is wat wij noemen ‘duurzaam partnership’.

 MMK

MSO Circulair

Binnen de MSO Group werken Meuva, Schotte en Oranje samen aan sloop, demontage en sanering van uiteenlopende projecten. In onze werkzaamheden komen we materialen tegen die nog uitstekend bruikbaar zijn. De circulaire materialen van zowel Meuva, Schotte en Oranje worden aangeboden op één platform: MSO Circulair. Meer weten over de mogelijkheden van MSO Circulair?

MSO Circulair is een voorbeeld van onze bijdrage aan een duurzame (bouw)wereld. Een initiatief waar talloze ondernemers en instellingen al gebruik van maken. Van bouwmaterialen tot meubilair, van apparatuur tot volledige industriële installaties, we bieden alle bruikbare materialen aan voor hergebruik.

Circulair bouwen heeft de toekomst, en die toekomst begint nu. Ons circulaire aanbod is te vinden op Oogstkaart en Marktplaats en wisselt elke dag. Start de duurzame toekomst vandaag en kijk snel op:

 MMK0