Over Meuva

ONS BEDRIJF

Vijvenvijftig jaar geleden, op 14 maart 1966, werd de basis gelegd voor Meuva. De heer Meurs en mevrouw Val voegden hun namen samen en creëerden de naam die tot op de dag van vandaag in gebruik is. Meuva begon als uitzendbureau voor technisch personeel in de industrie. Sinds 1998 richt Meuva zich vooral op asbestverwijdering- en sloopprojecten voor grote industriële opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande demontage- en saneringsbedrijven van het land, gespecialiseerd in asbestsanering, demontage, bodemsanering en (water)snij- en zuigtechniek.

Meuva is gespecialiseerd én gecertificeerd in (petro-)chemische en industriële werkzaamheden. Van energiecentrales, industriële ketelhuizen op raffinaderijen tot kleine specialistische werkzaamheden als het verwijderen van pakkingen, wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

We investeren continu in technologie en innovatie en we blijven onze diensten verbeteren, met als resultaat dat we onze opdrachtgevers volledig kunnen ontzorgen en de hoogste kwaliteit en veiligheid kunnen bieden. Zo groeiden we uit tot het bedrijf dat we nu zijn, aan de top van de markt.

RSPF

Missie

Onze missie is het creëren van customer intimacy door het leveren van professionele en servicegerichte diensten op een veilige, milieubewuste en hoogwaardige manier. Dat doen we door het ontlasten van de klant op het gebied van asbestsanering, bodemsanering, demontage en (water)snij- en zuigtechniek door onze deskundige en betrokken medewerkers.

Visie

Onze diensten steeds verbeteren en zo uitgroeien tot de meest waardevolle industriële dienstverlener op gebied van asbest, demontage en bodem- kwaliteit in Nederland en daar buiten. Dát is onze visie!

Om dit te bereiken is het van belang om onze kennis en kunde te blijven vergroten, met als resultaat dat we onze klanten de hoogste kwaliteit en veiligheid kunnen blijven bieden. Dit gebeurt met innovatieve projecten, scholing van personeel, uitbreiding van hoogwaardige apparatuur en samenwerking met bedrijven binnen de MSO Group.

RSPF0 0

Uitstekende veiligheidsprestaties

Het Health, Safety, Environment and Quality beleid is een nooit afgerond proces. Daarom zet Meuva zich in om continu te blijven ontwikkelen en verbeteren om het veiligheidsniveau steeds weer te verhogen.


Trainingscentrum

Met een eigen trainings- centrum maakt Meuva het mogelijk om kennis van ervaren medewerkers over te dragen aan collega’s en iedereen up-do-date te houden qua wet- en regelgeving.

Certificering

Kundigheid wordt aange- toond door het volgen van de juiste processen en het optimaal uitvoeren van werkzaamheden. Echter, zeker in de (petro)chemische industrie is het essentieel om deze kundigheid aan te kunnen tonen middels certificering.

HSSEQ MEUVA

Gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit (in het Engels: Health, Safety, Security, Environment and Quality, afgekort HSSEQ) zitten in het DNA van Meuva. Een veilige werkomgeving en naleving van wet- en regelgeving zijn basiselementen in alle werkzaamheden. Meuva streeft naar een incidentvrije werkomgeving, iedere dag en overal.

Het managementsysteem, gebaseerd op de ISO 9001-norm, heeft beheersing van de bedrijfsprocessen volgens de lokale wettelijke eisen als doel. Meuva heeft een team van specialisten voor ontwikkeling, implementatie en evaluatie van het HSSEQ-managementsysteem. Het hele team is verantwoordelijk voor de naleving van de richtlijnen

Onderdeel van de MSO Group

Elkaar versterken daar draait het om binnen de MSO Group. Meuva, Schotte en Oranje bundelen kennis en materieel om u als opdrachtgever een complete oplossing te kunnen bieden. Door onze krachten te bundelen in kennis, ervaring en dienstverlening ontzorgen wij opdrachtgevers volledig in het slopen tot het bouwrijp maken van locaties in de industriële en civiele sector. We dragen proactief bij aan een circulaire economie door te investeren in technologie en innovatie, en zo steeds meer vrijkomende sloopmaterialen hoogwaardig terug te brengen in de keten.