About Meuva

ONS BEDRIJF

Vijftig jaar geleden, op 14 maart 1966, werd de basis gelegd voor het huidige Meuva. De heer Meurs en mevrouw Val voegden hun namen samen en creëerden de naam die tot op de dag van vandaag in gebruik is. In de eerste jaren was Meuva een uitzendbureau in de bouwsector, met een bescheiden aantal medewerkers en opdrachtgevers. Anno nu is Meuva een van de meest toonaangevende asbest- en demontagebedrijven van Nederland, met specialismen in asbestsanering, grondsanering, demontage en zuigtechniek. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

Meuva is gespecialiseerd én gecertificeerd in (petro)chemische en industriële werkzaamheden. Van energiecentrales, enorme industriële ketelhuizen op raffinaderijen tot kleine specialistische werkzaamheden als het verwijderen van pakkingen, niets is de vakkundige mensen van Meuva te gek. We investeren in technologie en innovatie om elke wens van elke klant te vervullen. Zo groeiden we uit tot het bedrijf dat we nu zijn, aan de top van de markt.

 MMK0 LR

Missie

Onze missie is de creatie van customer intimacy door levering van professionele en servicegerichte diensten op een veilige, milieubewuste en hoogwaardige manier. Zo willen we klanten ontlasten op het gebied van asbestsanering, bodemsanering, demontage en zuigtechniek. Dat doen we met deskundige en betrokken medewerkers.

Visie

Onze diensten steeds verbeteren en zo uitgroeien tot de meest waardevolle industriële dienstverlener op gebied van asbest, demontage en bodem- kwaliteit in Nederland en daar buiten. Dát is onze visie!

Om dit te bereiken is het van belang om onze kennis en kunde te blijven vergroten, met als resultaat dat we onze klanten de hoogste kwaliteit en veiligheid kunnen blijven bieden. Dit gebeurt met innovatieve projecten, scholing van personeel, uitbreiding van hoogwaardige apparatuur en samenwerking met bedrijven binnen de MSO Group.

 MMK0 LR

Uitstekende veiligheidsprestaties

Getuige de uitstekende veiligheidsprestaties is Meuva er, ondanks de schaalgrootte van projecten en de groei van het bedrijf, in geslaagd om een veilig en gezond werkklimaat te behouden.


Trainingscentrum

Met een eigen trainingscentrum maakt Meuva het mogelijk om de rijke kennis van ervaren medewerkers over te dragen aan collega’s en iedereen bewust te maken van wet- en regelgeving.


Certificering

Kundigheid wordt aangetoond door het volgen van de juiste processen en het optimaal uitvoeren van werkzaamheden. Echter, zeker in de (petro)chemische industrie is het essentieel om deze kundigheid aan te kunnen tonen middels certificering. Meuva is in bezit van deze certificaten:


HSEQ MEUVA

Gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit (in het Engels: Health, Safety, Environment and Quality, afgekort HSEQ) zitten in het DNA van Meuva. Een veilige werkomgeving en naleving van wet- en regelgeving zijn basiselementen in alle werkzaamheden. Meuva streeft naar een incidentvrije werkomgeving, iedere dag en overal.

Het managementsysteem, gebaseerd op de ISO 9001-norm, heeft beheersing van de bedrijfsprocessen volgens de lokale wettelijke eisen als doel. Meuva heeft een team van specialisten voor ontwikkeling, implementatie en evaluatie van het HSEQ-managementsysteem. Het hele team is verantwoordelijk voor de naleving van de richtlijnen.

Onderdeel van de MSO Group

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam dapibus massa quis velit vestibulum placerat. Integer at hendrerit sapien. Maecenas turpis purus, sagittis at dolor in, luctus lacinia m.