Echte doorpakkers!

Meuva is gespecialiseerd én gecertificeerd in (petro)chemische en industriële werkzaamheden. Van energiecentrales, enorme industriële ketelhuizen op raffinaderijen tot kleine specialistische werkzaamheden als verwijdering van pakkingen. We investeren in technologie en innovatie om elke wens van elke klant te vervullen. Zo groeiden we uit tot het bedrijf dat we nu zijn, aan de top van de markt.

Loyaal

We zijn trouw aan onze verplichtingen en gaan tot het uiterste. Afspraak is afspraak! We zijn niet alleen loyaal naar onze klanten, maar ook naar elkaar. 

Ontzorgen

We ontzorgen opdrachtgevers van A tot Z. In het voortraject en ook door alles onder één dak te bieden. Klanten hebben één duidelijk aanspreekpunt.

Verantwoord ondernemen

Alles wat wij doen, doen wij heel bewust en met oog voor mens, maatschappij en milieu. We nemen onze verantwoordelijkheid richting de toekomst.

Veiligheid

Gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit zitten in het DNA van Meuva. Wij streven naar een incidentvrije werkomgeving, iedere dag en overal.

Daadkracht

We gaan complexe projecten niet uit de weg, integendeel. We zoeken graag met u naar innovatieve en veilige methodes om het werk zo efficiënt mogelijk in te richten.

ABOUT MEUVA

Vijftig jaar geleden, op 14 maart 1966, werd de basis gelegd voor het huidige Meuva. De heer Meurs en mevrouw Val voegden hun namen samen en creëerden zo Meuva, de naam waaronder we tot op de dag van vandaag bekend zijn. In de eerste jaren was Meuva een uitzendbureau in de bouwsector, met een bescheiden aantal medewerkers en opdrachtgevers. Anno nu is Meuva een van de toonaangevende asbest- en demontagebedrijven van Nederland, met specialismen in asbestsanering, bodemsanering, demontage en zuigtechniek.

MEUVA IN BEELD

Bij Meuva zijn we altijd bezig met aansprekende projecten en zetten we graag nieuwe werkwijzen in. Die zijn gericht op innovatie en veiligheid. Duurzaam ondernemen is verankerd in ons dagelijks denken en doen. Alles dat wij doen, doen wij bewust en met oog voor mens, maatschappij en milieu.

MEUVA NEWS

Go to overview