Asbest saneren

Veilig en deskundig asbest verwijderen

Asbest wordt vaak in één adem genoemd met de term 'schadelijk'. Meuva was een van de eerste deskundige asbestsaneerders van Nederland. Wij gaan veilig en zorgvuldig met asbest om. Het Procescertificaat Asbestverwijdering laat zien dat wij voldoen aan alle eisen rond sanering van asbest. Uiteraard zijn onze vakmensen DTA (Deskundig Toezichthouder Asbest) en DAV (Deskundig Asbestverwijderaar) volledig gecertificeerd.

RSPF

Onderscheidend

Onze kennis en ervaring met asbest reiken ver. Met tal van DTA'ers en DAV'ers en een omvangrijke voorraad aan materieel kunnen we de meest complexe projecten aan. Meuva heeft zich gespecialiseerd in de (petro)chemie en industrie, waarbij onder meer installaties, ketelhuizen en energiecentrales geen enkel obstakel vormen om asbest op professionele en veilige wijze te saneren. Daarbij zijn onze medewerkers multidisciplinair opgeleid. Ze zijn breed inzetbaar, mede dankzij opleidingen als 'Werken aan flensverbindingen', 'Veilig verplaatsen van lasten' en 'Veilig werken in besloten ruimten'.

Innovatief

Onze verpakkingsunit is een in eigen beheer ontwikkelde innovatie. Daarmee zijn wij in staat om flexibiliteit en veiligheid naar een nog hoger plan te tillen. Met deze trailer kan de gehele verwerking van asbesthoudend materiaal plaatsvinden op de projectlocatie, volgens de normering van het Procescertificaat Asbestverwijdering. Een groot deel van het handwerk verloopt geautomatiseerd dankzij deze verpakkingsunit.

Meer informatie over asbest?

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met asbestvraagstukken en staan klaar om u te helpen met alle vragen over asbest. 

Asbest Unit