Demontage

Demonteren zit in onze genen

In de loop der jaren is demontage onze core business geworden. Veel van het vroegere handwerk is inmiddels vervangen door technologie: hydraulisch aangedreven kranen met staalscharen, sorteergrijpers en hakhamers. Meuva investeert in hoogstaand materieel om u zo veilig en efficiënt mogelijk van dienst te zijn.

Een mix van ervaring, expertise en een uitstekende veiligheidsreputatie zorgt ervoor dat Meuva de ideale partner is voor het demonteren van complexe (petro)chemische projecten.

  • Werken tussen hogedruk gasleidingen?
  • Werken tussen live operationele stoomturbines?
  • Trillingvrij demonteren?
  • Innovatieve oplossingen voor de meest complexe situaties?

Wij ontzorgen u veilig en deskundig van A tot Z.

 DSC

Deskundig

Meuva heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld als het gaat om specialistische en complexe projecten in Nederland en daarbuiten. Ons [SVMS-007] certificaat is het bewijs van onze deskundigheid op het gebied van demontage.


Innovatief

Stilstand is achteruitgang. En dus investeert Meuva in innovatie. In 2016 bouwde Meuva een op afstand bestuurbare ATEX-/EX-kraan, speciaal ontwikkeld voor moeilijk bereikbare en explosie-gevaarlijk plekken, zoals (brandstof)tanks en in 2021 startte de bouw van onze eerste volledige elektrische kranen.


Breed georiënteerd

Naast een specialist in de (petro-)chemie en industrie is Meuva ook een deskundige partner in andere disciplines, zoals asbest saneren en bodemwerkzaamheden. Ons personeel is het bezit van de juiste certificaten en hebben alle trainingen gevolgd voor het uitvoeren van de werkzaamheden. We beschikken daarnaast over een diversiteit aan equipment: van graafmachines tot hydraulisch aangedreven kranen met een ruim assortiment aan staalscharen en sorteergrijpers.