Asbest saneren

Veilig en deskundig asbest verwijderen

Asbest wordt vaak in één adem genoemd met de term 'schadelijk'. Meuva is een van de eerste deskundig asbestverwijderaars van Nederland. En dus gaan wij uiteraard veilig en zorgvuldig met asbest om. Het Procescertificaat Asbestverwijdering laat zien dat wij voldoen aan alle eisen rond sanering van asbest. Bovendien zijn onze vakmensen DTA (Deskundig Toezichthouder Asbest) of DAV (Deskundig Asbestverwijderaar) gecertificeerd.

 MMK0 LR

Onderscheidend

Onze kennis en ervaring met asbest gaan héél ver. Met tal van DTA'ers en DAV'ers en een omvangrijke voorraad materieel kunnen we de meest omvangrijke projecten aan. Meuva heeft zich gespecialiseerd in de (petro)chemie en industrie, waarbij onder meer complexe installaties, ketelhuizen en energiecentrales geen enkel obstakel vormen om asbest op professionele wijze te saneren. Daarbij zijn de medewerkers multidisciplinair opgeleid. Ze zijn dus breed inzetbaar, ook dankzij opleidingen als Veilig verplaatsen van lasten en Veilig werken in besloten ruimten.

Innovatief

Onze Verpakkingsunit is een in eigen beheer ontwikkelde innovatie. Daarmee zijn wij in staat om flexibiliteit en veiligheid naar een nog hoger plan te tillen. Met deze enorme trailer kan de gehele verwerking van asbesthoudend materiaal gebeuren op de projectlocatie en volgens de normering van het Procescertificaat Asbestverwijdering laten plaatsvinden. Een groot deel van het handwerk verloopt geautomatiseerd dankzij deze innovatie.

Meer informatie over asbest?

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/asbest

 MMK0 LR