Demontage

Demonteren zit in onze genen

Demontage is de activiteit waarmee het voor Meuva ooit allemaal begon. Veel van het vroegere handwerk is vervangen door hydraulisch aangedreven kranen met staalscharen, sorteergrijpers en hakhamers. Wel zo krachtig en efficiënt!

Een mix van ervaring, expertise en een uitstekende veiligheidsreputatie zorgt ervoor dat Meuva de ideale speler is in complexe (petro)chemische projecten.

  • Werken tussen hogedruk gasleidingen?
  • Werken tussen live operationele stoomturbines?
  • Trillingvrij demonteren?
  • Innovatieve oplossingen voor de meest complexe situaties?

Meuva is uw perfecte keuze.

 MMK0 LR

Deskundig

Sinds de oprichting in 1966 werkte Meuva aan ontelbare projecten in Nederland en daarbuiten. Ons SVMS-007 certificaat is het bewijs van onze deskundigheid op het gebied van demontage.

Breed georiënteerd

Meuva is huisaannemer van diverse raffinaderijen. Ondanks de focus op (petro)chemie en industrie is ons dienstenaanbod heel breed. We werken met een enorme diversiteit aan machines, van kleine graafmachines en elektrisch aandreven robots tot massale kranen van 70.000 kg.

Innovatief

Stilstand is achteruitgang, ook in de demontagewereld. In 2016 bouwde Meuva een op afstand bestuurbare ATEX-/EX-kraan, speciaal ontwikkeld voor moeilijk bereikbaar en explosie-gevaarlijk plekken, zoals (brandstof)tanks. De machines en toegepaste technieken tonen de innovatieve kant van Meuva.